Workshops

Workshops

Een leuke workshop, ook iets voor jou?

Heb je iets te vieren, een zussen dag, je moeders speciale verjaardag of Sarah dag. Of misschien een dagje uit met collega’s, vriendinnen, buurtjes of gewoon een gezellige knutsel middag dan ben je bij Eyghen Handig op het juiste adres. Iedere (feestelijke gelegenheid) is een kans om creatief samen te zijn!

Wat het aller belangrijkste is dat we er samen een gezellige workshop van maken waar niks moet maar alles mag! Onder het genot van kopje koffie of thee en een drankje, komen de creatieve talenten het best tot zijn recht. Een workshop een ochtend, een middag of een  avond duren en bij grote werkstukken zelfs een hele dag. Dit is afhankelijk van je keuze. Voor de mogelijkheden kun je foto’s bekijken op de site. Een workshop start bij minimaal 5 personen.  Mocht je met meer personen willen komen,  is dit in overleg altijd een mogelijk.

Op de Facebookpagina van Eyghenhandig wordt het actuele workshop aanbod aangeboden.

Mocht je een eigen locatie hebben, dan kan ik daar ook een workshop te verzorgen. Over de invulling kunnen we dan samen afspraken maken. Stuur een email voor informatie. eyghenhandig@gmail.com

Mijn atelier is gevestigd op Stadsboerderij Eyghentijds in het mooie Rosmalen, vlak bij het Maxima kanaal. Lunerkampweg 5, Rosmalen. De omgeving is op zich al een belevenis. De actuele openingstijden zijn dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Wil je op andere dagen mijn atelier bezoeken, neem dan even contact met me op.

 

 

 

IMG-20160210-WA0009

Eyghenhandig © –2019